Monday, May 23, 2011

 Θύματα ληστειων από  αλλοδαπούς διαφοροι εφημέριοι! Νεαρος επιτέθηκε στον κ. Ιγνάτιο στον κατάμεστο Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης την ώρα του πανηγυρικού Εσπερινού, χτυπώντας τον με τη ζώνη του. Φονοι ηλικιομενων! Προς τι η βια? Για να υποβαθμησουν περιοχες που  θα μετατρεψουν σε ζωνες-φιλετα οταν και αν;  . Η βιαιοπραγία και η χειροδικία είναι πράξεις καταδικαστέες ανθρώπινα, πολιτικά και κοινωνικά.
Η χειροδικία πολίτη εις βάρος οποιουδηποτε συνανθρωπου προκαλεί τον αποτροπιασμό της κοινωνιας   οπως μας την διδασκει η Ελληνικη συνηδηση. Η χειροδικια δεν ειναι λυση, ουτε "ανδρισμος" να μην επιτιθενται σε κανενα. Προβλήματα συμπεριφοράς διέγνωσμενα απο ψυχολόγους που προκαλουν σημάδια κακοποίησης
να καταληγουν σε καταδικη για παράβαση του νόμου περι βίας. Να μην χλευαζει κανεις ενα ολοκληρο εθνος τα συμβολα του και τον αγωνα του χειροδικοντας σε ιερεις η σε οποιον αλλον μισουν. Το συνολο του  κοινωνικου εργου της Ορθοδοξης Εκκλησιας ας κριθει απο το κρατος που θα μπορουσε να καταργησει ακομα και αυτην την μισθοδοσια του κληρου αντι για να αμφισβητει ποιο και ποσο μικρο μερος της εκκλησιαστικης περιουσιας θα φορολογησει.

No comments:

Post a Comment