Thursday, September 22, 2011

OOHHH GOODIES!!!!!! h ΦΑΣΤΦΟΥΝΤΑΔΙΚΟ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ!

 Με την σημερινη οικονομία  είναι δύσκολο να αντισταθείς στον πειρασμό της γρήγορης-και-νοστιμης τροφης. Ενημερωθητε ως πελάτες , ωστόσο, για να κάνετε υγιεινότερες επιλογες και να εξακολουθήσετε να απολαμβάνετε την τιμή και την ευκολία του φαστ φουντ.
 Το κλειδί ειναι η συχνοτητα.  Ειναι OK είναι να επιθυμουμε με λαχτάρα στις γαλλικές τηγανιτες πατατες η πατατακια, αλλά για να παραμείνουμε υγιείς δεν είναι δυνατό να μας γινουν συνήθεια.  Είναι πρόκληση το σουβλακι και η τυροπιτα, αλλά πάντα υπάρχουν επιλογές που μπορείτε να κάνετε που είναι υγιέστερες από άλλες.
Κάνει προσεκτικες  επιλογές –του-μενού με προσοχή στις περιγραφές στο μενού. Πιάτα με την ετικέτα σκορδαλιά, τηγανητα, λαδερα, ζύμη-πανε, κρεμώδες, υφή κρουστή, , αλφρεδο, ογκρατεν ή σάλτσα κρέμα είναι συνήθως υψηλα σε θερμίδες, ανθυγιεινά λίπη ή νατρίου. Επιλέξτε πιατα με περισσότερα λαχανικά και  πιο λιτα μαγειρευμενα κρέατα.
Να πίνετε νερό με το γεύμα σας.  Η κοκα-κολα είναι μια τεράστια πηγή κρυφων θερμίδων. Ένα κουτι cola περιεχει περίπου 425 θερμίδες. Δοκιμάστε να προσθέτετε μια μικρή φετα λεμονιού στο νερο ή να παραγγηλετε φραπέ η τσάι χωρίς ζάχαρη.
"Γδυστε" το φαγητό σας. Όταν επιλέγετε πιατα, να γνωρίζετε τις  θερμίδες στις συσκευασμένες σάλτσες για σαλάτες, τυρί, ξινή κρέμα, κ.λπ. Για παράδειγμα, ζητηστε ένα σάντουιτς με κοτόπουλο σχάρας χωρίς την μαγιονέζα. Μπορείτε να ζητησετε  ένα πακέτο κέτσαπ ή μουσταρδα και να το προσθέσετε μόνοι σας, και πρέπει να ελέγχετε πόσο θα τοποθετείτε στο  σάντουιτς σας. Κανετε ειδική παραγγελία λαχανικά και τα κύρια πιάτα, και αντι το το φαγητό σας να είναι τηγανητό ή μαγειρεμένο με βούτυρο ή λάδι,  ζητήσετε πιατα σχάρας ή  ατμου.
Ακόμα και αυτοί που τρώνε  γεύματα με λιγες θερμίδες ειναι πιθανό να υπερβουν το όριό του νατρίου μέσα σε ένα γεύμα.
 Προσοχή σε αυτό που τρώετε και γεύεστε σε κάθε μπουκια. Να μασατε το φαγητό σας πιο σιγα, επίσης διακοψτε το γευμα πριν είστε πλήρεις. Χρειάζεται περισσοτερος χρόνος και νιώθετε πιο ικανοποιημένοι. ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ GOODIES!!!!!!!!!!!

No comments:

Post a Comment