Friday, December 7, 2012

ΦΑΡΜΑΚΑ ΒΙΑΣΜΩΝ

Ποια είναι τα φάρμακα βιασμών;


Είναι φάρμακα που χρησιμοποιούνται μερικές φορές για σεξουαλική επίθεση, σεξουαλική κακοποίηση, η οποιουδήποτε τύπου σεξουαλική δραστηριότητα με την οποια καποιο πρόσωπο δεν συμφωνεί η "ραντεβου βιασμου". Μπορεί να περιλαμβάνει κατι που δεν είναι εντάξει, αν βάλουν κάτι μέσα στον κόλπο του θυματος χωρις να το γνωριζει το θυμα που κακοποιουν, σεξουαλική επαφή χωρις την αδεια του αλλου, βιασμό, και απόπειρα βιασμού, με φάρμακα που είναι ισχυρά και επικίνδυνα. Μπορούν να τα βαλουν στο ποτό σας, όταν δεν κοιτατε. Τα φάρμακα συχνά δεν έχουν χρώμα, οσμή, η γεύση, έτσι δεν μπορείτε να καταλαβετε εάν είστε υπό την επήρεια ναρκωτικών. Ορισμενα ποτα ισως να θολώσουν η να γινουν πιο αλμυρα. Τα φάρμακα μπορούν να σας κάνουν αδύναμους και σύγχυσμενους - έτσι ώστε να μην ειστε σε θέση να αρνηθείτε, ή υπερασπιστείτε τον εαυτό σας. Αν είστε υπό την επήρεια ναρκωτικών, ίσως να μην θυμάστε τι συνέβη ενώ υπό την επήρεια ναρκωτικών. Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για βιασμούς σε θηλυκά και αρσενικά, ειναι: Rohypnol

Τα αποτελέσματα του Rohypnol μπορεί να γίνει αισθητό μέσα σε 30 λεπτά από τη νάρκωση και μπορεί να διαρκέσει για αρκετές ώρες. Αν είστε υπό την επήρεια ναρκωτικών, μπορεί να λειτουργητε σαν κάποιο που είναι μεθυσμένος. Μπορεί να έχετε πρόβλημα αν στέκεστε ορθιοι. Η ομιλία σας ειναι επιρεασμενη. Το Rohypnol μπορεί να προκαλέσει τα ακολουθα προβλήματα:
χαλάρωση μυών ή απώλεια του ελέγχου των μυών
Δυσκολία με κινήσεις κινητήρα
συναίσθημα μεθης
Προβλήματα ομιλιας
Ναυτία
Δεν μπορείτε να θυμηθείτε τι συνέβη, ενώ υπό την επήρεια ναρκωτικών
Απώλεια της συνείδησης (black out)
Σύγχυση
Προβλήματα ορασης
Ζάλη
Υπνηλία
μείωση της αρτηριακής πίεσης
Προβλήματα στο στομάχι
Θάνατο                                                                                     Το GHB, η οποία είναι το γάμμα υδροξυβουτυρικό (GAM-muh Heye-DROX-ee-BYOO-tur-IHK) οξύ. Το GHB είναι επίσης γνωστή ως:
Scoop Bedtime
Cherry Meth
Εύκολο πηδημα
  Ποτό Ενέργειας         Αυτά τα φάρμακα είναι επίσης γνωστα και ως " club φάρμακα", επειδή έχουν την τάση να χρησιμοποιείουντε σε συναυλίες, κλαμπ για χορό, και «ρέιβ πάρτι».

Ο όρος "ραντεβου βιασμου" χρησιμοποιείται ευρέως. Αλλά οι περισσότεροι ειδικοί προτιμούν τον όρο «ναρκωτικά που διευκόλυναν σεξουαλική επίθεση." Αυτά τα φάρμακα χρησιμοποιούνται επίσης για να να διαπράξουν άλλα εγκλήματα, όπως η ληστεία και σωματική επίθεση. Έχουν χρησιμοποιηθεί σε άνδρες και γυναίκες. Ο όρος  επίσης, μπορεί να είναι παραπλανητικος, διότι το άτομο που διαπράττει το ΕΓΚΛΗΜΑ μπορει να είναι ένα γνωστό ή άγνωστο.    Το Rohypnol δεν είναι νόμιμο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι νόμιμο στην Ευρώπη και το Μεξικό, όπου έχει συνταγογραφηθεί για προβλήματα ύπνου και για αναισθησία πριν από επέμβασεις. Φέρεται και στις Ηνωμένες Πολιτείες παράνομα.
Η κεταμίνη είναι νόμιμη στις Ηνωμένες Πολιτείες για χρήση ως αναισθητικό για ανθρώπους και ζώα. Χρησιμοποιείται κυρίως σε ζώα. Πολλοι εγκληματιες λήστεψαν κτηνιατρικές κλινικές για τις προμήθειές  κεταμίνης.
Το GHB έγινε πρόσφατα νομιμο στις Ηνωμένες Πολιτείες για την αντιμετώπιση προβλημάτων από ναρκοληψία (μια διαταραχή του ύπνου). Κατανομή του GHB για το σκοπό αυτό είναι περιορισμένη.

No comments:

Post a Comment