Thursday, August 23, 2012

ΒΑΣΗ ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ

ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΟΠΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ 20% ΤΩΝ  ΠΙΣΤΩΝ ΕΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "Γνωρίζω Fethullah προσωπικά και επαγγελματικά. Είναι ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ  δημοτικόυ σχολείου , αυτοδημηουργητος, πολύ έξυπνος και πολύ παραπλανητικος θρησκευτικός ηγέτης με μυστικές ημερήσιες διάταξης. Έχω γράψει δύο αγγλικα αρθρα για τον ίδιο και λατρεία του, και δημοσιεύθηκαν στην ιστοσελίδα μου. Επίσης, μου έχουν καταχωρηθεί μερικά βίντεο στο youtube."
Ο ΙΜΑΜΗΣ "Fethullah Gulen, έχει πολλές προσωπικότητες. Η πρώτη προσωπικότητα, που είναι η πιο ορατή, είναι ένα ταπεινός πνευματικός ηγέτης, όπως ο Γκάντι και μητέρα Theresa. Η άλλη προσωπικότητα, ωστόσο, είναι ένα υπολογιζόμενη μακιαβελική που, με κρυφά, σχεδία καθορίζει πολιτικές συμμαχίες για να συνεχίσει ο μακροπρόθεσμος στόχος της πρωτότυπης εναλλαγής ισχύς στην Τουρκία ώστε να συνειδητοποιήσει το πιο μακροπρόθεσμο όνειρό του να ανάστηση  σουνιτικη θεοκρατικη Αυτοκρατορία  Οθωμανων. Είναι οπαδός της Οθωμανικής δικτάτορας, όπως ο Fatih Σουλτάνο Μωάμεθ, που σκότωσε τα αδέλφια του οταν ηταν μωρα για να διατηρήσει τον θρόνο! Η φιλοδοξία πρέπει να πω ειναι το μονο  σχετικά με αυτο το  πραγματικό άτομο πίσω από την  ειρηνική και ταπεινή πρόσοψη. Οπαδοί του τουρκικού κληρικου Fethullah Gulen έχουν ανοίξει δεκάδες σχολεία στις ΗΠΑ, εμπνευσμένοι από έναν άνθρωπο ο οποίος είναι τόσο ισχυρός οπως ο ερημίτης Ιμαμης Φατουλα Γκυλεν."

"Σε μια χώρα και σε πόλεις όπου όλο και περισσότερα σχολεία  κλείνουν λόγω έλλειψης ενδιαφεροντος της κυβερνήσεις για το συμφέρον του μέλλοντως των παιδιών μας κάποιος θέλει να "φωτίσει" το μυαλό όχι μόνο  των παιδιων της Αμερικης, αλλά, όπως αναφέρεται στην αρχή της συνέντευξης... των παιδιων σε όλο τον κόσμο!
 Είμαι American,  καθολική, ανάγλυφη και ο σύζυγός μου τουρκος. Αυτός, μαζί με πολλές άλλες # τόσο American οσο και τουρκοι # που γνωρίζω προσωπικά δεν δίνουν το 40% του εισοδήματός τους στο κινημα του Gulen."
"Θα ήθελα να προσθέσω επίσης ότι οι καθηγητές που έχουν μισθωθεί από την Τουρκία, υπό τον τίτλο "Καθηγήτρια Αγγλικών" που είναι τίτλος θέσης εργασίας στην ΤΟΥΡΚΊΑ και ως  ΚΑΘΗΓΗΤΈΣ διδάσκουν μια ποικιλία θεμάτων. Το γεγονός ότι δείχνουν τόσο εκπληκτικό αποτελέσματα είναι το θέμα!"    ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΦΥΣΗΚΗΣ  ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΔΙΝΟΥΝ 40% ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΠΟΥ ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΘΕΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΙΜΑΜΗ ΓΚΟΥΛΕΝ!

No comments:

Post a Comment