Thursday, February 9, 2012

ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΜΙΑΣ ΣΧΕΣΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, BE MY VALENTINE!

Η σεξουαλικότητα μπορεί να είναι μία από τις πιο  οικανοποιητικες απολαύσεις της ζωής. Ωστόσο, είναι μια πτυχή των σχέσεων, η οποία είναι πολύπλοκη και ορισμένες φορές φωρτισμενη με δυσκολία. Δεδομένης της υπαρξης ιδανικων με ανάμικτα μηνύματα σχετικά με τη σεξουαλικότητα στον πολιτισμό μας, δεν είναι περίεργο ότι θα το βρουμε δύσκολο να συζητήσουμε και να διαπραγματεύονται προσωπικές σχέσεις μεταξύ ανδρών και γυναικών . Επιπλέον, θεραπειες για σεξουαλική δυσλειτουργία τείνουν να τονίζουν φυσιολογικα και τεχνικά θέματα πάνω από τα ψυχολογικα που πιστεύω οτι είναι στη ρίζα των προβλημάτων που πολλές αντιμετωπιζουν ορισμενα ζευγάρια.
Στο σεξ και την αγάπη στις προσωπικές σχέσεις, σεξουαλικα προβλήματα συνδέονται σε μεγάλο βαθμό με άμυνες που αποκτήθηκαν μέσω εμπειρίων απο την παιδική ηλικία . Οι  αρνητικές απόψεις στην αυτοδιάθεση και άλλα αυτο-σαμποταζ αναμιγνύωται στην εγγύτητα και οικειότητα.
Σε προσιτή γλωσσα το ζευγαρι πρεπει να ξεπεράσει αυτές τις προκλήσεις η δυσκολιες και να γίνουν ενα σωματικά και συναισθηματικά διπλα απο τους εταίρους τους. Αγαπη και σεξ στις προσωπικές σχέσεις είναι  μια ανάγνωριση οποιουδήποτε ενδιαφέρεται για ό, τι στηρίζει μια αγάπη και την εκπλήρωση της σεξουαλικής σχέσης.
Η συμμετοχή πρεπει να ειναι εθελοντική. Εξερευνήστε τα ενδιαφέροντά σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικές δραστηριότητες, θα βρείτε αυτό που θέλατε να κάνετε και τι σας κάνει ευτυχισμενους. Μπορείτε να συναντήσετε άλλα ατομα που θα μοιραστουν τα ενδιαφέροντά σας. Καθώς αναπτύσσεται ταλέντα και ικανότητες, θα αισθανθείτε περήφανοι οταν εμφανιστουν τα επιτεύγματά σας.
Μάθετε τον εαυτο σας. Είστε μοναδικοι και ειδικοι. Μπορείτε να έχετε ένα ολόκληρο κόσμο μέσα σας.  "Ψυχη χωρας παραδεισο" ειπε ο Δ. Σολωμος. Εξερευνήστε την γνώμη σας, τα πιστεύω, και την αξια σας. Συζητήστε το θέμα με τους φίλους σας. Αναπτύξετε με συνήθεια τον καθορισμό των στόχων και του σχεδίου για την επίτευξη τους. Θυμηθείτε να αφιερώσετε κάποιο χρόνο για την γιορτη των επιτυχιών σας!

No comments:

Post a Comment