Friday, July 22, 2011

?Νορβηγία μια ουδέτερη χώρα?

 Τον Μάρτιο η Νορβηγική αστυνομία  σε αξιολόγηση της απειλής  βιας είπε ότι ακραίες δραστηριότητες ισλαμικής τρομοκρατίας σε ορισμένες κοινότητες σημαίνει ότι το επίπεδο απειλής θα αυξηθη το 2011. Ορισμένες ακραίες  ομάδες ισλαμιστών θα μπορούσαν να υποβάλουν μια άμεση απειλή για τη Νορβηγία το προσεχές έτος.
Το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ εξακολουθεί να ανησυχεί για την συνεχιζόμενη απειλή τρομοκρατικών επιθέσεων, διαδηλώσεις και άλλες βίαιες ενέργειες εναντίον των πολιτών στο εξωτερικό. Αμερικανοί πολίτες υπενθυμίζονται ότι οι διαδηλώσεις και ταραχές μπορούν να συμβούν με μικρή ή καμία προειδοποίηση. Τρέχουσες πληροφορίες δείχνουν ότι η Al-Qaida και συνδεδεμένες οργανώσεις εξακολουθούν να σχέδιαζουν τρομοκρατικές επιθέσεις κατά των συμφερόντων των ΗΠΑ σε πολλές περιοχές, συμπεριλαμβανομένων των Ευρώπη, Ασία, Αφρική και στη Μέση Ανατολή. Οι επιθέσεις αυτές χρησιμοποιούν μια μεγάλη ποικιλία της τακτικής οπως επιχειρήσεις αυτοκτονίας, δολοφονίες, απαγωγές, πειρατείες πλοίων και βομβιστικές επιθέσεις.
Ο  πλανήτης μας είναι ενα βίαιο, επισφαλές σπίτι μας. Εχουμε ανάγκη από ενθαρρυντικές υπηρεσίες που πρόκειται να καλυφθούν  απο ανεπαρκή κεφάλαια.
 

No comments:

Post a Comment